Ο Χάαλαντ ήταν σκιά του καλού του εαυτού κόντρα στη Ρεάλ και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ & Αντόνιο Ρούντιγκερ

i

©Photo by Angel Martinez/Getty Images/Ideal Images

Ο Χάαλαντ ήταν σκιά του καλού του εαυτού κόντρα στη Ρεάλ και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση (vid)

Κώστας Τόπας 15:19 - 10.04.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν η «σκιά» του καλού εαυτού του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην σπουδαία δουλειά που έκανε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο Έλρινγκ Χάαλαντ «πνίγηκε» ξανά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Υπάρχουν πολλές μέτριες εμφανίσεις που έχει παρουσιάσει ο Νορβηγός της Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη σεζόν, και αυτή στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο Κάρλο Αντσελότι εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ άμυνας πέρυσι στο ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) μεταξύ Ρεάλ και Σίτι, να περιορίσει τον τον «Cyborg» και ο Γερμανός το εκπλήρωσε με επιτυχία. Το πρόβλημα του Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι ότι δεν σκόραρε εναντίον των «μερένχες», αλλά ότι πέρασε εντελώς απαρατήρητος.

Ο Νορβηγός έδωσε μόλις έξι πάσες, έχοντας 20 επαφές με την μπάλα στα 90 λεπτά του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν συνέβαλε σε κανένα από τα τρία γκολ που σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» και μόλις μία φορά επιχείρησε ένα σουτ στο τέρμα σε ολόκληρο τον αγώνα. «Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ τον σωπαίνει ξανά», έγραψε το TNT Sports», μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι
CHAMPIONS LEAGUE

10:54 - 10.04.2024

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Ο Σέρχιο Αγουέρο κέρδισε ένα απίστευτο ποσό μετά το γεγονός ότι τοποθέτησε ένα στοίχημα στον αγώνα Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι και επαληθεύτηκε μέσα σε 14 λεπτά!

Παρά το γεγονός ότι σημείωσε 30 γκολ σε 37 αγώνες τη φετινή σεζόν, καθώς και έξι ασίστ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν διανύει την καλύτερη στιγμή του και στην ισπανική πρωτεύουσα το έδειξε ξανά.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του στην Κρίσταλ Πάλας το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι το γκολ που πέτυχε ο Χάαλαντ στο «Σέλχερστ Παρκ» ήταν «πολύ σημαντικό» για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται πως βοήθησε ιδιαίτερα τον 23χρονο στράικερ, ο οποίος έχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια της Μάνστεστερ Σίτι.

Αν και πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο σκοράρισμα στην πρώτη του σεζόν στο Μάντσεστερ, ο «Cyborg» δεν ήταν τόσο καθοριστικός όσο αναμενόταν στον προημιτελικό αγώνα του Champions League με τους Μαδριλένους. Αφού σκόραρε σε δύο παιχνίδια εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στους προημιτελικούς, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα χάρη, σε μεγάλο βαθμό, στον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης παρά εναντίον οποιουδήποτε άλλου αντιπάλου σε όλη του την καριέρα στο Champions League. Κόντρα στους «μερένχες» ο Νορβηγός φορ έχει καταγράψει οκτώ σουτ, έξι στην εστία σε 269 λεπτά.

Αυτή τη σεζόν, ο Χάαλαντ έχει έξι γκολ και μία ασίστ σε οκτώ παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά δεν είναι τόσο «τρομακτικός» για τις αντίπαλες άμυνες όσο πριν. Ειδικά ο Φιλ Φόντεν αλλά και οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα ή ακόμα και ο Ρόντρι αποδεικνύονται πιο καθοριστικοί από τον Νορβηγό στον επιθετικό τομέα . Η επιστροφή, στο «Έτιχαντ» την επόμενη εβδομάδα για τη ρεβάνς με την Ρεάλ, θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής στη σεζόν του Χάαλαντ.