Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Σέρχιο Αγουέρο

i

© PrtScr

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε μέσα σε 14' ο Αγουέρο μετά το στοίχημα που έπαιξε στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας 10:54 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 15.05.2024

Ο Σέρχιο Αγουέρο κέρδισε ένα απίστευτο ποσό μετά το γεγονός ότι τοποθέτησε ένα στοίχημα στον αγώνα Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι και επαληθεύτηκε μέσα σε 14 λεπτά!

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ ΣίτιΣέρχιο Αγουέρο, ένιωσε ότι είχε... διαβάσει τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League μεταξύ της παλιάς του ομάδας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε στοιχηματίσει 10 χιλιάδες δολάρια (9,2 χιλιάδες ευρώ) στο να επιτευχθούν τρία γκολ ή περισσότερα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Ένα παιχνίδι σαν το σημερινή αξίζει πολλά γκολ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο ως λεζάντα στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του και που έδειχνε το ποντάρισμα του. Τελικά, το στοίχημα του άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Σίτι επαληθεύτηκε μέσα σε 14 λεπτά (!) κι έτσι ο Αγουέρο γέμισε τις τσέπες του με 17,4 χιλιάδες ευρώ!

Το στοίχημα του βέβαια δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται, καθώς ο Αγουέρο έχει μια συνεργασία με την εταιρεία Stake με την οποία τοποθέτησε το στοίχημα, και αναμφίβολα το δημοσίευσε ως ένα διαφημιστικό έργο για αυτούς.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για κάτι τέτοιες ματσάρες περιμένουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη τις βραδιές του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μας χάρισαν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, που το μόνο που δεν είχε ήταν νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ανατροπές, κοντράστ συναισθημάτων, γκολάρες, απίστευτος ρυθμός και φυσικά ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς στο «Έτιχαντ».