Συνελήφθη ο οπαδός της Ατλέτικο που απείλησε μια γυναίκα και ένα 8χρονο κοριτσάκι στο ντέρμπι με τη Ρεάλ

Μετροπολιτάνο

i

©PrtScr

Συνελήφθη ο οπαδός της Ατλέτικο που απείλησε μια γυναίκα και ένα 8χρονο κοριτσάκι στο ντέρμπι με τη Ρεάλ

Δημήτρης Χούπης 17:04 - 29.02.2024

Η αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό της Ατλέτικο Μαδρίτης που είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει μια γυναίκα και ένα 8χρονο κοριτσάκι στο ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Η αστυνομία συνέλαβε ένα οπαδό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος φέρεται ότι επιτέθηκε σε ένα 8χρονο κοριτσάκι και τη θεία της στο Wanda Metropolitano στο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι φορούσε μια φανέλα της «βασίλισσας», με το όνομα του Βινίσιους από πίσω.

Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην αγκαλιά της θείας του και όταν έγιναν αντιληπτές από τον εν λόγω οπαδό τότε εκείνος τους επιτέθηκε λέγοντας, «Μαύρο σκ@τό θα σε σκοτώσουμε», ενώ την ίδια ώρα χτύπησε το χέρι της γυναίκας. Αμέσως επενέβησαν οπαδοί οι οποίοι είδαν το περιστατικό για να χαμηλώσουν του τόνους.

Παρόλα αυτά κάποιοι άλλοι φίλαθλοι συνέχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον των δύο. Η γυναίκα τότε έβγαλε το κοριτσάκι από το γήπεδο, το οποίο τρόμαξε, ξέσπασε σε κλάματα και έπαθε κρίση άγχους. Από εκείνη την ημέρα το κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ενώ την ίδια ώρα φοβόταν να πάει γήπεδο.

Η γυναίκα από τη μεριά της ζήτησε από τον σύλλογο, αλλά και την αστυνομία να εξετάσουν τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τα άτομα. Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ρεάλ και η Ατλέτικο έλαβαν υπόψιν αυτή την καταγγελία και επικοινώνησαν με την οικογένεια, εκφράζοντας τη στήριξή τους.