Με νέα διαιτητική σύνθεση το Ατρόμητος - ΑΕΚ
i

Μανούχος/©Intime

Με νέα διαιτητική σύνθεση το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Sportal newsroom 12:43 - 14.02.2023

Σε νέα ημερομηνία αναμένεται να διεξαχθεί το Ατρόμητος - ΑΕΚ, μετά από απόφαση του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League και μάλιστα με νέα διαιτητική σύνθεση.

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου, όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Σε περίπτωση που δεν ασκηθεί έφεση από πλευράς Ένωσης ή αλλαγή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, τότε η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει το συντομότερο δυνατό την αναμέτρηση, με τις διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθεί το ματς να μην είναι πολλές. 

Η πιθανότερη ημερομηνία για τη σέντρα είναι μεταξύ 25ης και 26ης αγωνιστικής (8 Μαρτίου), μιας και με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ούτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει νέα διαιτητική σύνθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Μανούχος είχε οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι στο Περιστέρι στις 5 Φεβρουαρίου, με βοηθούς τους Κωστάρα Πολυχρόνη και Μπαουξμπάουμ Ρέινχαρντ, ενώ 4ος ήταν ο Περράκης Κωνσταντίνος και στο VAR ο Κουμπαράκης Στέφανος.