Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Αγκιμπού Καμαρά
i

Atromitos FC

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Αγκιμπού Καμαρά

Sportal newsroom 18:35 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 01.02.2023

Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά αφού οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον 21 χαφ από τη Γουινέα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού και να κάνει δικό του τον Αγκιμπού Καμαρά προκειμένου ο 21χρονος χαφ να ενισχύσει τους Περιστεριώτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν κυριολεκτικά στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ώστε να γίνει πράξη η μετακίνηση του Καμαρά στο σύλλογο των δυτικών προαστίων αφού ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής δεν έπαιρνε φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, μια ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση της Super League και έχει ανταγωνισμό στο ρόστερ της.

Ο Καμαρά έχει τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο υπέγραψε τον Ιούνιο του 2021. Την περσινή σεζόν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα των Πειραιωτών αφού ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμούσε πολύ τις ικανότητές τους και του έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής. 

Η φυγή του Πορτογάλου ωστόσο είχε αντίκτυπο και στον μέσο από τη Γουινέα, ο οποίος είδε τη θέση του στην ενδεκάδα να χάνεται. Κάρλος Κορμπεράν και Μίτσελ δεν έδειξαν την ίδια εμπιστοσύνη στον Αγκιμπού, ο ποδοσφαιριστής είχε ελάχιστες συμμετοχές φέτος με τους πειραιώτες κι έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. 

Από τη στιγμή που οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είχαν αίσιο τέλος και δεν υπήρξε συμφωνία για τον δανεισμό του, ο Ατρόμητος επωφελήθηκε και τελικά απέσπασε την υπογραφή του Αγκιμπού!