Δυνατή κίνηση με Ντιρκς ο Ατρόμητος - Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Βέλγος μεοσεπιθετικός
i

© Photo by Isosport/MB Media/Getty Images

Δυνατή κίνηση με Ντιρκς ο Ατρόμητος - Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Βέλγος μεοσεπιθετικός

Sportal newsroom 18:47 - 30.07.2023

Παίκτης του Ατρομήτου πρέπει να θεωρείται ο 28χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, Τουρ Ντιρκς, που περνάει ιατρικά και υπογράφει. Προτιμάει την ομάδα του Περιστερίου από την Κύπρο ο Αγκιμπού Καμαρά.

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση προχωρά ο Ατρόμητος μερικές μέρες πριν την έναρξη της Super League! Οι Περιστεριώτες έχουν «κλείσει» τον Τουρ Ντιρκς, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ατρόμητο και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του ο 28χρονος άσος, αφού στην καριέρα του έχει παίξει με τις φανέλες των Βέστερλο, Μπριζ, Κορτράικ και Αντβέρπ, που αγωνίζονται στο βελγικό πρωτάθλημα.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Βέστερλο κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει μετρήσει 36 γκολ και 22 ασίστ σε 220 εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν παίκτη... πολυεργαλείο, που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, όμως η ομάδα του Περιστερίου τον προορίζει για τις πτέρυγες. Σε αυτό ίσως παίζει ρόλο και η...

«Υπόθεση Αγκιμπού Καμαρά»

Ο Αγκιμπού Καμαρά αυτή τη στιγμή προπονείται κανονικά με τον Ολυμπιακό, όμως το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί δανεικός μετά από απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και παρότι υπάρχει μπάσιμο από την Κύπρο, ο παίκτης θέλει Ατρόμητο, διότι έχει μείνει απόλυτα χαρούμενος από το περσινό δεύτερο μισό.

Σε περίπτωση που φύγει τελικά από τον Ολυμπιακό ο 22χρονος άσος, ο Ατρόμητος μοιάζει να είναι φαβορί για την απόκτηση του (με τη μορφή δανεισμού). Και οι άνθρωποι του συλλόγου των δυτικών προαστίων έχουν τον Καμαρά ως νο1 στόχο για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.