Επέστρεψε στη βάση του ο Ατρόμητος
i

© Atromitos

Επέστρεψε στη βάση του ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:16 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 23.07.2023

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Πήλιο και πλέον βαδίζει ολοταχώς για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Πήλιο και πλέον επιστρέφει στη βάση του, προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Μάλιστα, η ομάδα ετοιμάζεται για το φιλικό της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου ανέφερε: 

«Επιστροφή στη βάση για την ομάδα μας έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής στην Πορταριά του Πηλίου, όπου και πραγματοποιήθηκε ένα από τα βασικά στάδια της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Η προσοχή του τεχνικού μας επιτελείου προφανώς και επικεντρώθηκε στον τομέα της φυσικής κατάστασης, χωρίς όμως να μένουν πίσω σημαντικοί τομείς που αφορούν στην τακτική για το «χτίσιμο» του Ατρόμητου 2023/24.

Πλέον, οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν από την Τρίτη 25 Ιουλίου, καθώς για τη Δευτέρα, ο Κρις Κόλμαν έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες έπειτα από συνεχόμενες μέρες προπονήσεων.

Ατρόμητος: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον γιο του παλαίμαχου αστέρα Λούκα Μαρκετζάνι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:53 - 23.07.2023

Ατρόμητος: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον γιο του παλαίμαχου αστέρα Λούκα Μαρκετζάνι

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της επόμενης σεζόν και η νέα του προσθήκη ακούει στο όνομα Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι. Ο 27χρονος τερματοφύλακας αποτελεί τον γιό του παλαίμαχου άσου της Λάτσιο, Λούκα Μαρκετζάνι.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 29 Ιουλίου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη».