Ατρόμητος: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον γιο του παλαίμαχου αστέρα Λούκα Μαρκετζάνι
i

© Intime

Ατρόμητος: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον γιο του παλαίμαχου αστέρα Λούκα Μαρκετζάνι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:53 - 23.07.2023

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της επόμενης σεζόν και η νέα του προσθήκη ακούει στο όνομα Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι. Ο 27χρονος τερματοφύλακας αποτελεί τον γιό του παλαίμαχου άσου της Λάτσιο, Λούκα Μαρκετζάνι.

Ο Ατρόμητος ενισχύεται εν όψη της σεζόν 2023-24, θέλοντας να επιστρέψει δυναμικά και να επαναλάβει τις καλές του πορείες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα του Περιστερίου προχώρησε σε μία ακόμα προσθήκη, η οποία ακούει στο όνομα, Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι

Γιος του αστέρα της Λάτσιο ο Μαρκετζάνι

Ο 27χρονος γκολκίπερ συμφώνησε σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος, προκειμένου ο ίδιος να αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Κρις Κόουλμαν. Σε όσους ακούγεται οικείο το όνομα, ο Γκαμπριέλε αποτελεί τον γόνο του μεγάλου αστέρα της Λάτσιο, Λούκα Μαρκετζάνι. Ο νεαρός κίπερ έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στις μικρότερες κατηγορίες της πατρίδας του, Ιταλίας, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Τρέντο.  

Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση του συγκεκριμένου πορτιέρε ήταν ο συμπατριώτης του, Μάρκο Γκαρόφαλο, ο οποίος αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκετζάνι θα έρθει στην Ελλάδα ως εναλλακτική του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος προορίζεται για βασικός γκολκίπρερ της ομάδας την ερχόμενη σεζόν. 

Στη Nova Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:21 - 21.07.2023

Στη Nova Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια

Η Nova ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, καθώς και τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ιταλός κίπερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, με τις οποίες αγωνίστηκε σε Ευρώπη και Serie A U19. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Μαρκετζάνι θα εγκαταλείψει την χώρα του, αφού όλες οι ομάδες που αγωνίστηκε ανήκαν σε εγχώρια λίγκα.