Καρέ απουσιών στον Ατρόμητο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Έτοιμος ο Ατρόμητος για την Τρίπολη.

Καρέ απουσιών στον Ατρόμητο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Sportal newsroom 21:46 - 11.05.2023

Ο Ατρόμητος κυνηγάει την πρωτιά στα playouts και για την κατακτήσει θέλει νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος έχει προετοιμαστεί για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Περιστερίου θα κάνει και αύριο μία προπόνηση και θα αναχωρήσει για την πόλη της Αρκαδίας. Το κίνητρο είναι η πρώτη θέση στα playouts, αλλά δεν εξαρτάται από τον Ατρόμητο, αφού θα πρέπει να νικήσει και να μην κάνει το ίδιο ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός Κρις Κόλμαν δεδομένα θα έχει τέσσερις απουσίες στο συγκεκριμένο ματς. Συγκεκριμένα, θα λείψουν οι Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Στρούγγης, απουσίες που είναι μόνιμες, ενώ δεν θα παίξει κι ο Κιάρτανσον, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο του Ατρόμητου: «Με τη σημερινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (13/5, 20:00) στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League.

Tρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν «μνηστήρες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 10.05.2023

Tρεις ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν «μνηστήρες»

Έντερ, Ρομπάιγ και Κεσχρίντα εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στον Ατρόμητο - και όχι μόνο - με αποτέλεσμα να αποτελέσουν πόλο έλξης για ομάδες από το εξωτερικό. Όμως οι Περιστεριώτες δεν προτίθεται να τους παραχωρήσουν αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Ντάνι Σουάρεθ, Κυριάκος Κιβρακίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα με φυσικοθεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Στέφανος Στρούγγης.

Ατομικό πρόγραμμα και για τον Βίνταρ Κιάρτανσον που από την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και επανήλθε στο γήπεδο μέσω ατομικού προγράμματος υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Δημήτρη Διαμαντάρα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί αύριο και μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη».