Ο Ατρόμητος νίκησε για το γόητρό του και ο Τόσιτς έσωσε τον Παναιτωλικό

Οι παίκτες του Ατρομήτου

i

©intime

Ο Ατρόμητος νίκησε για το γόητρό του και ο Τόσιτς έσωσε τον Παναιτωλικό

Sportal newsroom 21:59 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 06.05.2023

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναιτωλικού στο Περιστέρι 2-0 για την έκτη αγωνιστική των playouts. Ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου σώθηκε από το γκολ του Τόσιτς στον αγώνα της Λαμίας με τον Λεβαδειακό.

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στο Περιστέρι για την έκτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε μερικές ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ, αλλά η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που το πέτυχε. Συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά μετά από ασίστ του Κλωναρίδη έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. 

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τόσιτς η Λαμία πάει για τελικό παραμονής στη Νίκαια - Έπεσε ο Λεβαδειακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:01 - 06.05.2023

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τόσιτς η Λαμία πάει για τελικό παραμονής στη Νίκαια - Έπεσε ο Λεβαδειακός

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, η Λαμία «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον η μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των playouts

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή πάλι που είχε λίγες φάσεις, παρόλα αυτά ξανά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Στο 85ο λεπτό οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Κλωναρίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Πέντε λεπτά νωρίτερα όμως ο Παναιτωλικός έχασε δοκάρι με τον Καρέλη. 

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γκρουπ των playouts με 37 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου χάρη στο γκολ του Τόσιτς στο Λαμία - Λεβαδειακός γλίτωσε από τώρα την παραμονή. Συγκεκριμένα είναι πέμπτη με 30 βαθμούς, στο μείον τέσσερα από την προτελευταία θέση. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο 2-0 στο 85ο λεπτό. Μέχρι να βάλει το δεύτερο τέρμα ο Κεσχρίντα, η ομάδα του Αγρινίου είχε λίγες ευκαιρίες, αλλά και ένα δοκάρι για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. 

MVP: Ο Κεσχρίντα. Ήταν αρκετά ενεργός σε όλο το παιχνίδι, με αποκορύφωμα την ασίστ που έβγαλε στο δεύτερο γκολ του Ατρομήτου.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού, Οικονομίδης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Ρομπάιγ, Ροτάριου (67'), Έρλινγκμαργκ (80'), Φριτζόνσον (87'), Τζαβίδας (87').

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Χουάνπι, Πέδρο, Ντουάρτε (36'), Ντίαζ (46'), Κολοβός (61'), Καρέλης (74').