«Ο Κιάρτανσον επικοινώνησε με τη FIFA για τα χρήματά του από τον Ατρόμητο»

Βίκτορ Κιάρτανσον

i

© Intime

«Ο Κιάρτανσον επικοινώνησε με τη FIFA για τα χρήματά του από τον Ατρόμητο»

Sportal newsroom 10:21 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 10.05.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισλανδία, ο άσος του Ατρομήτου Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον, επικοινώνησε με την FIFA για χρήματα που του χρωστάνε οι «Περιστεριώτες».

Ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον φαίνεται να πήγε στη FIFA με σκοπό να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός δημοσιογράφος Χιόρβαρ Χαφλιόασον αποκάλυψε στο πόντκαστ του «Dr.Football» πως ο άσος των «Περιστεριωτών» ήρθε σε επικοινωνία με τη FIFA για τις οφειλές μισθών του Ατρομήτου.

Τη φετινή σεζόν, ο 33χρονος Ισλανδός επιθετικός έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 34 συμμετοχές και το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τη συγκεκριμένη είδηση, απ' όταν έκανε την κίνηση ο Κιάρτανσον να συμβουλευτεί τη FIFA για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

«Στην αρχή χρονιάς ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον επικοινώνησε με τη FIFA, αναφορικά με τα χρήματά του. Δεν ήθελε να τον αφήσει να τον επηρεάσει. Όταν ο Βίνταρ επικοινώνησε με τη FIFA, ο Κρις Κόλμαν δεν επιτρεπόταν να τον χρησιμοποιήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.