«Νίκο Λαζαρίδη, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις»: Ο Ατρόμητος βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του

«Νίκο Λαζαρίδη, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις»: Ο Ατρόμητος βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:34 - 20.09.2023

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του, ο Ατρόμητος τιμά τους ανθρώπους που αποτέλεσαν κομμάτι της ιστορίας του. Ανάμεσα τους και ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Ατρόμητου αποτέλεσε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως team manager. Η ομάδα θέλησε να τον ευχαριστήσει για αυτή του την προσφορά και με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων, τον τίμησε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονταν στην ανακοίνωση του Ατρόμητου: 

«Με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ομάδας μας, ο Ατρόμητος θα βραβεύει προσωπικότητες που προσέφεραν στο Αστέρι είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κόντρα στον Βόλο, η ΠΑΕ Ατρόμητος βράβευσε τον Νίκο Λαζαρίδη για την παρουσία του στην ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως Team Manager.

Ο Νίκος Λαζαρίδης από το 2012 έως το 2017 είχε συνολικά 171 συμμετοχές με το Αστέρι, περισσότερες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε, σημείωσε 11 γκολ και κυρίως διακρίθηκε για την ηθική του παρουσία, που συμβαδίζει με το DNA της ομάδας μας.

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Νίκος Λαζαρίδης παρέμεινε στην οικογένεια του Ατρόμητου ως Team Manager μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Κάλεσμα Σπανού στον κόσμο του Ατρομήτου ενόψει Βόλου: «Ραντεβού στο γήπεδο για τη νίκη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:19 - 17.09.2023

Κάλεσμα Σπανού στον κόσμο του Ατρομήτου ενόψει Βόλου: «Ραντεβού στο γήπεδο για τη νίκη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, με τη βοήθεια και την στήριξη του κόσμου του.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Μαρκόβας.

Νίκο, σε ευχαριστούμε για όλα και θα είναι για πάντα ένας από μας».