Τζαβέλλας: «Θα παλέψουν και οι τέσσερις για το πρωτάθλημα, ανταγωνιστικός φέτος ο Ολυμπιακός»
i

© Intime

Τζαβέλλας: «Θα παλέψουν και οι τέσσερις για το πρωτάθλημα, ανταγωνιστικός φέτος ο Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 21:28 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρόμητου στο ματς με τον Βόλο, τόνισε ότι και οι τέσσερις ομάδες του Big-4 θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου πραγματοποίησε ο Γιώργος Τζαβέλλας στην ισόπαλη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Περιστέρι, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα ο Έλληνας στόπερ μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη για το Big-4.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως φέτος είναι ανταγωνιστικός.

«Νομίζω ότι με βάση την εικόνα της περσινής σεζόν με την ΑΕΚ, όλοι οι μεγάλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός. Υπάρχει ακόμα πάρα πολύ δρόμος», ανέφερε αρχικά ο Τζαβέλλας.

Στη συνέχεια μίλησε για την καλοκαιρινή του αποχώρηση από την ΑΕΚ: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά την χαρά της κατάκτησης του νταμπλ. Κρατώ τις καλές στιγμές από την ΑΕΚ. Σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά, την άλλη Πέμπτη παίζουμε εκεί με τον Ατρόμητο. Θα παλέψουν και οι 4 ομάδες για τον τίτλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πως θα ήθελε να να αποχωρήσει από την Εθνική. «Εύχομαι να αποχωρήσω από την Εθνική με ένα Euro, μία συμμετοχή σε Euro, θα ήταν ευχής έργον».