Η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Απρόοπτο με Αντζιέλσκι

Η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Απρόοπτο με Αντζιέλσκι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:31 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 02.12.2023

Ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Μαζαράκη.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στις 17:30 στο Περιστέρι για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, τον τραυματισμό του Αντζιέλσκι, ο οποίος αποκλείστηκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Ατρόμητου Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Σ’ αυτή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Τζοβάρας.

Με Κόντε στην αποστολή για Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:48 - 02.12.2023

Με Κόντε στην αποστολή για Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός αισθάνθηκε καλύτερα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Θανάση Στάικου.

Εκτός επιλογών, λοιπόν, έμειναν ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (κλινήρης), ο Κάρολ Αντζιέλσκι (ενοχλήσεις στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης) και οι τιμωρημένοι Βαλένσια και Τσακμάκης.