Με Κόντε στην αποστολή για Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πέδρο Κόντε

i

©Intime

Με Κόντε στην αποστολή για Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γιάννης Λιβανός • 16:48 - 02.12.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός αισθάνθηκε καλύτερα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Θανάση Στάικου.

Ο Πέδρο Κόντε φαίνεται να ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι μπήκε στην αποστολή για το αυριανό (3/12) εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. 

Στα αγωνιστικά πλάνα του Θανάση Στάικου τώρα, θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης λόγω του σφιξίματος στον προσαγωγό και οπότε δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα.  

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Πανάγου, Καραχάλιο, Τζίνο, Λιάσο, Ριένστρα, Τζίμα, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Τέλος καλό όλα καλά για ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ισχύει η προσφυγή του Πίρσμαν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:02 - 02.12.2023

Τέλος καλό όλα καλά για ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ισχύει η προσφυγή του Πίρσμαν

Προσφυγή για αφαίρεση βαθμών κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να είχε καταθέσει ο Μάρβιν Πίρσμαν και μάλιστα έχει οριστεί και δικάσιμος την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Παρολ' αυτά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει βάση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στα δύο παιχνίδια πέρυσι οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει εντός έδρας με 2-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με δύο γκολ του Κιάρτανσον, απαντώντας στο γκολ του Παντελάκη για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 (Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα το 1-0 στο 32΄ και Τζοβάρας για τον Ατρόμητο το 1-1 στο77').