Τέλος καλό όλα καλά για ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ισχύει η προσφυγή του Πίρσμαν

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ

i

© Intime

Τέλος καλό όλα καλά για ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ισχύει η προσφυγή του Πίρσμαν

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:02 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 02.12.2023

Προσφυγή για αφαίρεση βαθμών κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να είχε καταθέσει ο Μάρβιν Πίρσμαν και μάλιστα έχει οριστεί και δικάσιμος την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Παρολ' αυτά τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει βάση.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν φέρεται να είχε καταθέσει προσφυγή στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για δεδουλευμένα που δεν του είχαν καταβληθεί, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην έχει καμία δόση αλήθειας.  

Ο άκυρος συναγερμός αυτός οφείλεται στο γεγονός ότι ο δικηγόρος του Πίρσμαν είχε παραλείψει να καταθέσει τις εξοφλητικές αποδείξεις κι έτσι αυτομάτως η ΠΑΕ θεωρήθηκε εκπρόθεσμη, σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων του Βέλγου ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνει ότι έχει εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό και δεν υφίσταται πλέον καμία απολύτως οφειλή η άλλη εκκρεμότητα οικονομικής υφής. Επομένως καταλαβαίνει κανείς πώς το δικαστήριο της Τρίτης δεν έχει κάποιο αντικείμενο προς εξέταση και άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Παμλίδης: «Θέλω να δω πως έχασα το γκολ, χίλιες φορές να στήσω την μπάλα εκεί δεν θα τη στείλω στο δοκάρι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:53 - 26.11.2023

Παμλίδης: «Θέλω να δω πως έχασα το γκολ, χίλιες φορές να στήσω την μπάλα εκεί δεν θα τη στείλω στο δοκάρι»

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για τη φάση που έχασε σε κενή εστία, τονίζοντας πως χίλιες φορές να στήσει εκεί την μπάλα, δεν θα τη στείλει ξανά στο δοκάρι.

Να θυμίσουμε πως ο Μάρβιν  Πίρσμαν έπαιξε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα από το 2020 έως το 2022, πραγματοποιώντας 62 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 8 τελικές πάσες.