Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Με ροτέισον βγαίνει... η υποχρέωση (vid)
i

Ολυμπιακός - Ατρόμητος/ ©Intime

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Με ροτέισον βγαίνει... η υποχρέωση (vid)

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ατρόμητος και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν απόψε στο Περιστέρι (11/1, 21:00, Cosmote Sport 1) στη ρεβάνς του 4-1 στο πρώτο ματς, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το αποτέλεσμα στο Φάληρο είναι με το ένα πόδι στην φάση των «8» των Κυπέλλου Ελλάδας και χρειάζονται μια.... τυπική εμφάνιση για «τσεκάρουν» την πρόκριση. Οι Περιστεριώτες από την άλλη θα παλέψουν για το θαύμα...

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Χάμες και Φορτούνη για να πάρουν ανάσες. Αντίθετα επιστρέφουν ο Σισέ και οι Βαλμπουενά και Βρουσάι που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ολυμπιακός: Σισέ και Βαλμπουενά στην αποστολή για τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Σισέ και Βαλμπουενά στην αποστολή για τον Ατρόμητο

Σισέ και Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ξεκουράζει αρκετούς βασικούς ο Μίτσελ στο Περιστέρι, εκτός αποστολής μεταξύ άλλων και οι Χάμες, Πασχαλάκης, Εμβιλά.

Από την άλλη, ο Κρις Κόλμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μαυρομμάτη, Σουάρεθ, Κυβρακίδη και τον Κούεν. 

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Ροτάριου, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Ντόη, Μαρσέλο, Κασάμι, Σαμασέκου, Μασούρας, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Tags: