Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα!
i

© Intime

Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:25 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 03.12.2023

Ο Ατρόμητος μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως οι μαχητικοί Ηπειρώτες κατάφεραν να φύγουν από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ματσάρα στο Περιστέρι δίχως νικητή! Σε ένα φοβερό ματς με πολύ καλό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων προηγήθηκε με τον Ρομπάιγ (64'), οι Ηπειρώτες έφεραν το ματς στα ίσια με τον Εραμούσπε (87').

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρη, με τους γηπεδούχουν να έχουν περισσότερη κατοχή και τους Ηπειρώτες να περιμένουν την ευκαιρία τους ώστε να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Κάτι το οποίο έγινε αρκετές φορές. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 11ο λεπτό, με το σουτ του Ριένστρα να καταλήγει άουτ, ενώ ύστερα από δύο λεπτά απείλησε και ο Παμλίδης.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έγινε ξανά επικίνδυνη στο 18', όταν ο Σόρια σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η απάντηση του Ατρόμητου σε αυτές τις ευκαιρίες του ΠΑΣ ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν μετά από συρτό γύρισμα του Ρομπάιγ από τα δεξιά, ο Βέργος έκανε ένα πλασέ στην κίνηση από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κλέιμαν με μία εντυπωσιακή επέμβαση του είπε όχι.

Βέβαια, λίγα λεπτά πριν είχε χάσει ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία ο «Άγιαξ» της Ηπείρου, με τον Παμλίδη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ έπειτα από φοβερή συνεργασία του με Ροσέρο και Μπαλάν, αλλά να μη νικά τον Τσιντώτα. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα δίχως να υπάρχει σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ίλιτς μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε μία καλή στιγμή, με τον Κουέν να βρίσκει χώρο και να πιάνει ένα δυνατό μακρινό σουτ και την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από την συμβολή των δοκών του Κλέιμαν. Μάλιστα, έπειτα από τέσσερα λεπτά απείλησε ξανά με Αγκιμπού, ενώ στο 59' είχε τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Κλέιμαν να κάνει συνεχόμενες απίθανες αποκρούσεις σε σουτ των Κουέν και Ρομπάιγ.

Οι Περιστεριώτες ανταμείφθηκαν για την ανωτερότητα τους στο 64ο λεπτό, όταν ο Βέργος έκλεψε από τον Τσαούση και η μπάλα πήγε στον Ρομπάιγ, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κλέιμαν για το 1-0. Από 'κει κι έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, όμως στο 81' ο Ατρόμητος είχε τεράστια ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη με τον Ασεβέδο, την οποία σπατάλησε, αφού ο Τσαούσης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Το γεγονός πως δεν «καθάρισαν» το παιχνίδι όταν μπορούσαν το πλήρωσαν οι Περιστεριώτες, αφού στο 83' ο ΠΑΣ Γιάννινα κέδισε πέναλτι. Μετά από αντεπίθεση ο Ντε Μποκ ανέτρεψε αντικανονικά τον Λέο λίγο πριν εκτελέσει από θέση τετ α τετ και ο Πολυχρόνης έστειλε τον Εραμούσπε με την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο 33χρονος άσος νίκησε τον Τσιντώτα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Μάλιστα, στο 90+3' οι Ηπειρώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Γκάρο.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ατρόμητος (Ίλιτς, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (79' Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (88' Γιουμπιτάνα), Κούεν (67' Ντιρκς), Καμαρά- Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (90+1' Τζίνο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (70' Γκάρο), Μπάλαν (70' Λέο).

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ατρόμητος ουσιαστικά πλήρωσε το γεγονός πως δεν κλείδωσε τη νίκη στη φάση του 81ου λεπτού, αφού έπειτα από δύο λεπτά έγινε το πέναλτι, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

MVP

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Ρομπάιγ, που πέρα από το προβάδισμα που έδωσε στον Ατρόμητο με δικό του γκολ, ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του.

Επεισοδιακό 2-2 στο Πανθεσσαλικό, με δακρυγόνα, φινάλε - παρωδία και οργή του Ολυμπιακού για τον Παπαπέτρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:37 - 03.12.2023

Επεισοδιακό 2-2 στο Πανθεσσαλικό, με δακρυγόνα, φινάλε - παρωδία και οργή του Ολυμπιακού για τον Παπαπέτρου

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, Βόλος και Ολυμπιακός έμειναν στο 2-2, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Πειραιώτες είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και τελικά ο κόσμος έκανε... άνω - κάτω το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Έπειτα από σχεδόν μία ώρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά από δύο λεπτά, με τους παίκτες να κάνουν πάσες και ενώ υπολείπονταν ακόμα αρκετά λεπτά καθυστερήσεων.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν έρθει 1-1.