«Μια ανάσα από διεθνή Χιλιανό επιθετικό ο Ατρόμητος»

Ντιέγκο Βαλένσια

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

«Μια ανάσα από διεθνή Χιλιανό επιθετικό ο Ατρόμητος»

Δημήτρης Χούπης 18:25 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 08.09.2023

Δημοσίευμα από τη Χιλή αναφέρει ότι ο Ατρόμητος είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Βαλένσια από τη Σαλερνιτάνα.

Έχει πάρει φόρα ο Ατρόμητος και μετά τη συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, όπως φαίνεται είναι κοντά και στην απόκτηση Χιλιανού επιθετικού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ματέο Μορέτο από τη Χιλή, η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σαλερνιτάνα για τον Ντιέγκο Βαλένσια

«Ο Ντιέγκο Βαλένσια είναι ένα βήμα μακριά από τον Ατρόμητο. Η ελληνική ομάδα είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Σαλερνιτάνα», έγραφε αναλυτικά το δημοσίευμα του Χιλιανού δημοσιογράφου. 

Ο 23χρονος επιθετικός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, παίζοντας στην πατρίδα του τη Χιλή. Για πέντε χρόνια αγωνίστηκε στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, με την οποία μέτρησε 128 συμμετοχές, 31 γκολ και δώδεκα ασίστ. 

Το καλοκαίρι του 2022 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού η Σαλερνιτάνα έβγαλε 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Με την ιταλική ομάδα την περασμένη σεζόν είχε 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει από το Αϊντχόφεν από τον αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με την ομάδα του Περιστερίου. 

Αρχικά ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είχε φτάσει μια ανάσα από τη συμφωνία με την Κηφισιά, αλλά τα τελευταία 24ωρα το «Αστέρι» έκανε γερό μπάσιμο στον παίκτη για να τον κάνει δικό του.