Χωρίς Ντιρκς και Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Χωρίς Ντιρκς και Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:03 - 22.09.2023

Χωρίς τους Ντιρκς και Κιβρακίδη αναμένεται να αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Κρις Κόουλμαν να γνωστοποιεί την αποστολή για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος καλείται να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του ΟΦΗ εντός έδρας, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (23/9, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Κρις Κόουλμαν γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση, η οποία δεν θα περιλαμβάνει τους Τουρ Ντιρκς και Κυριάκο Κιβρακίδη.

Σε πρώτο χρόνο ο 28χρονος Βέλγος δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του, αφού κρίθηκε ανέτοιμος. Σε δεύτερο, ο Κυριάκος Κιβρακίδης αναμένεται να βρίσκεται στην επόμενη αποστολή της ομάδας, για την αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (23/9, 17:30) στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

«Το καλοκαίρι ήρωες, τον χειμώνα ξεχασμένοι»: Βραβεύσαν τους εποχικούς πυροσβέστες οι οπαδοί του Ατρόμητου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:16 - 20.09.2023

«Το καλοκαίρι ήρωες, τον χειμώνα ξεχασμένοι»: Βραβεύσαν τους εποχικούς πυροσβέστες οι οπαδοί του Ατρόμητου

Αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών βρέθηκε στο Περιστέρι και βραβεύτηκε από τους οπαδούς του Ατρόμητου, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι».