Για την επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, για να μεγαλώσει το σερί ο Άρης

Για την επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, για να μεγαλώσει το σερί ο Άρης

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:54 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 17.02.2024

Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (17/2, 19:30), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 19:30) τον Άρη στο Περιστέρι, με φόντο την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0), παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο.  

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Περιστεριώτες να έχουν ως στόχο να μπουν στην εξάδα και τα play-offs. 

Στα αγωνιστικά, ο Ίλιτς δεν συμπεριέλαβε τους Λούκας Ασεβέδο και Έντερ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιστροφές, μιας και στη διάθεσή του βρίσκονται θα έχει τους Ουαζντί Κεσχρίντα και Σάμουελ Φριντζόνσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Στα αγωνιστικά, ο Φεράρι είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Ο Αργεντινός μπακ είχε μείνει εκτός των δυο τελευταίων αγώνων με Γιάννινα και Παναιτωλικό αλλά επιστρέφει στην 20άδα με δεδομένο ότι απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Οντουμπάτζο και είναι σταθερά εκτός πλάνων ο Ματαρίτα.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον τιμωρημένο Οντουμπάτζο είναι οι τραυματίες Τζούρασεκ, Φαμπιάνο και Ζουλ που ακολουθούν το πρόγραμμά τους ενώ εκτός πλάνων παραμένουν σταθερά και οι Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Οι πιθανές ενδεκάδες 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Κούεν – Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ – Βέργος. 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φεράρι – Ντουκουρέ, Νταρίντα – Φετφατζίδης, Μανού Γκαρθία, Ζαμόρα – Ανσαριφάρντ.