Χωρίς δύο παίκτες o Ατρόμητος κόντρα στον Άρη

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Χωρίς δύο παίκτες o Ατρόμητος κόντρα στον Άρη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:06 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 16.02.2024

Δίχως τους Έντερ Γκονθάλεθ και Λούκας Ασεβέδο θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη, με τον Σάσα Ίλιτς να κάνει γνωστή την αποστολή.

O Ατρόμητος υποδέχεται στην έδρα του τον Άρη, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς τρίποντο. Ο Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι Λούκας Ασεβέδο και Έντερ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιστροφές, μιας και στη διάθεσή του βρίσκονται θα έχει τους Ουαζντί Κεσχρίντα και Σάμουελ Φριντζόνσον.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος: 

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (17/2, 19:30) στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:36 - 16.02.2024

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες

Με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League ο Αχιλλέας Μπέος. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκας Ασεβέδο (ατομικό) και ο Έντερ Γκονθάλεθ (οίδημα στο μετατάρσιο)».