«Τριάρα» του Ατρομήτου των δέκα παικτών στην... αδιάφορη Λαμία
i

©intime

«Τριάρα» του Ατρομήτου των δέκα παικτών στην... αδιάφορη Λαμία

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 28.02.2024

Ο Ατρόμητος αν και έπαιζε με δέκα παίκτες επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος των δέκα παικτών επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερα ακυρωθέν τέρματα. Παρά την ήττα η ομάδα της Φθιώτιδας έχει «κλειδώσει» τη θέση της στα playoffs, ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε αρκετό ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα τέρμα. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ με τον Γιουμπιτάνα. Ο Βέλγος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Έντερ και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν μια ευκαιρία με τον Τσιλούλη στο 19' και οχτώ λεπτά μετά ισοφάρισαν. Ο Μαρτίνεθ έκανε μια ωραία ενέργεια, δέχθηκε μαρκάρισα, αλλά ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα. Κάπως έτσι ο παίκτης της Λαμίας έδωσε στον Σλίβκα, εκείνος πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν απειλούσαν. Ωστόσο ο Ατρόμητος έκανε το 2-1 στο 61ο λεπτό. Ο Κουντέ έκανε τη σέντρα, ο Βαλένσια έπιασε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε. Στο ριμπάουντ όμως ο Αντζιέλσκι έκανε το 2-1 σε κενή εστία.

Στο 69' όμως η ομάδα του Περιστερίου έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιουμπιτάνα. Μπορεί να ήταν με δέκα ο Ατρόμητος, αλλά στο 83' βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Αντζιέλσκι πήρε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή πέρασε τον Κοσέλεφ και σε κενή εστία έκανε το 3-1.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Σαντάνα (45'), Στάνκο (65'), Μάλτσι (65'), Τόσιτς (76').

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Καμαρά, Βέργος, Βαλένσια, Κουέν (59'), Αντζιέλσκι (59'), Ντε Μποκ (73'), Βρακάς (89'), Έρλινγκμαρκ (89').

MVP

Ο Αντζιέλσκι. Ο Πολωνός επιθετικός του Ατρομήτου μπήκε αλλαγή στο 59ο λεπτό και με τα δύο γκολ του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο τρίτο γκολ του Ατρομήτου. Μπορεί η ομάδα του Περιστερίου να έπαιζε με δέκα, αλλά βρήκε το τρίτο τέρμα και «καθάρισε» τη νίκη.