Ίλιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα playoffs, όταν τελειώσει η σεζόν θα συζητήσουμε για την ανανέωση»
i

© Intime

Ίλιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα playoffs, όταν τελειώσει η σεζόν θα συζητήσουμε για την ανανέωση»

Sportal newsroom 23:14 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 31.01.2024

Ο Σάσα Ίλιτς μίλησε μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών και αναφέρθηκε στην «επόμενη μέρα» της ομάδας του, αλλά και στο μέλλον του.

Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από το Κύπελλο Ελλάδας ο Σάσα Ίλιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Επιπλέον, ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε ότι εκείνος και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως στο τέλος της σεζόν θα συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μας, τα έδωσαν όλα. Δεν είχαμε την τύχη όπως στο προηγούμενο ματς για να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για την ανασταλτική προσέγγιση του Ατρομήτου και το εάν οφειλόταν στην ορμή του Παναθηναϊκού: «Τις τελευταίες 15μέρες έχουμε παίξει πέντε ματς ενώ μας λείπουν πολλοί παίκτες, οπότε μας είναι δύσκολο να έχουμε ενέργεια. Σήμερα είχαμε το πλάνο μας. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, δεν ξέρω εάν ήταν φάουλ. Είναι δύσκολο να πετυχαίνουμε κάθε φορά 1-2 γκολ».

Για το αν φοβήθηκε τακτικά το παιχνίδι: «Ποτέ στη ζωή μου δεν φοβάμαι. Είχαμε το πλάνο να κάνουμε ένα έξυπνο και ισορροπημένο παιχνίδι. Είπα και πριν ότι παίζαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Κάναμε το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ατρομήτου μέχρι το φινάλε της σεζόν και το εάν έχει αρχίσει να σκέφτεται την παρουσία του στον πάγκο των Περιστεριωτών και για την επόμενη (ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του το καλοκαίρι): «Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση. Μην ξεχνάμε ότι όταν ήρθα ο Ατρόμητος ήταν στις τελευταίες θέσεις, οπότε περιμένουμε κάποια βελτίωση. Περιμένουμε και παίκτες να γυρίσουν.

Όχι, αυτήν τη στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου το μέλλον (σ.σ. για την επόμενη σεζόν). Είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας μου και όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα συζητήσουμε».