Χάνει Καμαρά και Κεσχρίντα ο Ατρόμητος
i

© Intime

Χάνει Καμαρά και Κεσχρίντα ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:23 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 28.12.2023

Ο Ατρόμητος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ουαζντί Κεσχρίντα, αλλά και του Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι κλήθηκαν για το Κόπα Άφρικα με τις Εθνικές Τυνησίας και Γουινέας αντίστοιχα.

Σημαντικές απώλειες για τον Ατρόμητο.

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα, όπως αναμενόταν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Τυνησίας για το Κόπα Άφρικα. Έτσι, ο 28χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος φέτος μετράει 14 αγώνες και 1.192 και είναι βασικό στέλεχος, δεν θα είναι στη διάθεση του Σάσα Ίλιτς γι' αρκετό διάστημα. 

Το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί από τις 13/1 έως τις 11/2 στην Ακτή Ελεφαντοστού. Η Τυνησία είναι στον πέμπτο όμιλο με Μάλι, Νότια Αφρική και Ναμίμπια. 

Έτσι, ο παίκτης του Ατρόμητου, ο οποίος ήταν και στο Μουντιάλ του Κατάρ πριν από έναν χρόνο, ενδέχεται να λείψει και για τη δάση των νοκ άουτ. Η Τυνησία θα παίξει στις 16 του Γενάρη με τη Ναμίμπια, στις 20 του επόμενου μήνα με το Μάλι και στις 24/1 με τη Νότια Αφρική.

Από την άλλη, στις κλήσεις της Εθνικής Γουινέας βρίσκεται και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή. Η Γουινέα βρίσκεται στον τρίτο όμιλο με Σενεγάλη, Καμερούν και Γκάμπια.

Προκρίνονται στους έξι ομίλους οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στις 27/1 με 30/1 θα πραγματοποιηθεί η φάση των 16. Στις 2-3 Φεβρουαρίου τα προημιτελικά, στις 7/2 οι ημιτελικοί, στις 10 Φεβρουαρίου είναι ο μικρός τελικός και στις 11/2 ο μεγάλος τελικός. Λογικά οι δύο παίκτες θα χάσουν τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ, δεδομένα θα λείψουν στα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.