Δέν άντεξε ο Ροτάριου στη Στεάουα: Ο Μπεκάλι τον έβαλε στη «black list» του και πληρώνει για να τον διώξει

O Ροτάριου και ο Μπεκάλι

i

© Intime & PS Youtube

Δέν άντεξε ο Ροτάριου στη Στεάουα: Ο Μπεκάλι τον έβαλε στη «black list» του και πληρώνει για να τον διώξει

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:56 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 23.12.2023

Μετά τη φυγή του από τον Ατρόμητο, ο Ντορίν Ροτάριου αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτό που δεν γνώριζε είναι πως λίγο καιρό μετά ο πρόεδρος της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, θα τον έβαζε στη «μαύρη λίστα» του και θα πλήρωνε για να τον διώξει.

To καλοκαίρι του 2023 ο Ντορίν Ροτάριου φάνηκε να μη χωρά στα πλάνα του Κρις Κόουλμαν και ως εκ τούτου ο Ατρόμητος δεν ασχολήθηκε περεταίρω με την περίπτωση του. Ο παίκτης επέστρεψε μετά το δανεισμό του στη Λουντογκόρετς, η οποία όμως επίσης δεν ήθελε να τον κρατήσει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει δίχως ομάδα. 

Η ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» εμφανίστηκε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, με τον ίδιο να εντάσσεται στο ρόστερ της Στεάουα Βουκουρεστίου, με στόχο να επιστρέψει δυναμικά. Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, όμως, τα πράγματα έχουν πάρει τελείως αντίθετη τροπή από αυτή που ήλπιζε ο 28χρονος εξτρέμ. Οι αρνητικές του επιδόσεις με τη φανέλα του συλλόγου δεν άρεσαν στον πρόεδρο της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος τον έβαλε στη... μαύρη λίστα του. 

Ο ισχυρός άνδρας ενημέρωσε τον προπονητή, Ηλία Χαραλάμπους, πως ο πρώην παίκτης των Περιστεριωτών δεν έχει θέση στην ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε να βάλει χρήματα από την τσέπη του, προκειμένου ο Ροτάριου να αποχωρήσει από την ομάδα. «Τον χαρίζω! Δίνω και λεφτά από την τσέπη μου για να του λύσω το συμβόλαιο. Του δίνω και λεφτά να φύγει! Έτσι κάνω εγώ, όταν δεν θέλω πια κάποιον παίκτη του δίνω λεφτά για να τον ξεφορτωθώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζίτζι Μπεκάλι.

Ωστόσο ο Ροτάριου φαίνεται πως έχει βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του και σε αυτή εικάζεται πως θα συνεχίσει από τον Γενάρη. Ο λόγος για τη Ντινάμο Βουκουρεστίου, η οποία βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν να σωθεί η χρονιά. Ο πρόεδρος της Στεάουα δήλωσε πως μιλάει ήδη με τους ανθρώπους της Ντινάμο, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή.