Από τον Βέρμπιτς της Λιβαδειάς στον Τσιγγάρα της Καισαριανής (vids)

Βέρμπιτς - Τσιγγάρας

i

© Intime

Από τον Βέρμπιτς της Λιβαδειάς στον Τσιγγάρα της Καισαριανής (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:02 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 22.12.2023

Το γκολ του Βέρμπιτς στη Λιβαδειά που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, το πρώτο φετινό τέρμα του Τσιγγάρα και η αναφορά της Stoiximan Super League.

Με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων είπαν «αντίο» στο 2023. Στην Καισαριανή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα της Κηφισιάς (0-6), έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του και θα κάνει... Χριστούγεννα πρωτοπόρος.

Η χθεσινή αναμέτρηση στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Θεοχάρη Τσιγγάρα, ο οποίος με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο βρήκε δίχτυα έπειτα από αρκετούς μήνες, διαμόρφωσε το τελικό 6-0 και πέτυχε μόλις το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τέρμα ήταν και το τελευταίο του πρωταθλήματος για το 2023, καθώς στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός που ολοκληρώθηκε αργότερα, οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» (0-0).

Όσον αφορά στο πρώτο γκολ του πρωταθλήματος για το 2023, αυτό το πέτυχε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και το «τριφύλλι» στις 3 του Γενάρη στη Βοιωτία, ο Σλοβένος εξτρέμ βρήκε δίχτυα και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον πρωτοπόρο τότε Παναθηναϊκό (0-1).

«Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6 σημείωσε το τελευταίο γκολ του 2023 για το πρωτάθλημα της Super League. Το πρώτο για τη χρονιά είχε έρθει από το πόδια του Μπένιαμιν Βέρμπιτς στις 3 Ιανουαρίου 2023 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1», αναφέρει χαρακτηριστικά η Stoiximan Super League.