Ισπανικές «σειρήνες» για Κούντε: Στο στόχαστρο ομάδας από τη La Liga ο μέσος του Ατρόμητου

Ο Πιέρ Κούντε

i

© Intime

Ισπανικές «σειρήνες» για Κούντε: Στο στόχαστρο ομάδας από τη La Liga ο μέσος του Ατρόμητου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:19 - 13.12.2023

Ο δανεισμός του Κούντε στον Ατρόμητο, από τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτό φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Γρανάδα, η οποία έχει στο στόχαστρό της τον μέσο.

Ο δανεισμός του Πιέρ Κούντε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον 28χρονο μέσο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Το μέλλον του εκεί είναι αβέβαιο και αυτό φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η Γρανάδα

Αναλυτικά, η ομάδα της Ισπανίας φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Καμερουνέζο χαφ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Actucameroun». Συγκεκριμένα, το ΜΜΕ από την Αφρική υποστηρίζει ότι: 

«Ο Πιέρ Κούντε αυτή τη στιγμή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία αβεβαιότητα, όσον αφορά το μέλλον του με τον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος μέσος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ενδιαφέρον να θέλει να κρατήσει τον παίκτη για την ερχόμενη σεζόν. 

Ο μέσος των "Αδάμαστων Λιονταριών" θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα και θα μπορούσε να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, ο Κούντε βρίσκεται στο στόχαστρο της Γρανάδα».

«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:14 - 13.12.2023

«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»

Συνεχίζει να εξετάζει μέτρα η κυβέρνηση για τη μείωση των περιστατικών οπαδικής βίας μετά τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός...

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του δανεισμού του, ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό. Επομένως, εφόσον η Γρανάδα κινηθεί για την περίπτωσή του, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Τη δεδομένη στιγμή ο Κούντε έχει 11 εμφανίσεις με τον Ατρόμητο, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 729 λεπτά.