Τέλος ο Ιμερέκοφ από τον Ατρόμητο για οικογενειακούς λόγους
i

©atromitosfc

Τέλος ο Ιμερέκοφ από τον Ατρόμητο για οικογενειακούς λόγους

Στέλιος Βαρδάκης • 13:14 - 08.02.2024

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει από τώρα από την ομάδα. 

Οι λόγοι που συνέβη αυτό είναι οικογενειακοί, καθώς μαίνεται ο πόλεμος της χώρας του με τη Ρωσία και ο ίδιος είχε ήδη ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ουκρανία το διάστημα της παρουσίας του στην Έλλάδα.

Ο Ατρόμητος σεβάστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή αφού ο λόγος αφορούσε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα και έλυσε το συμβόλαιό του.

Ο Ιμερέκοφ υπέγραψε με την ομάδα του Περιστερίου τον Αύγουστο του 2023 και με τους «κυανόλευκους» σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να καταγράψει 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε την αποχώρησή του από την Ελλάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εμπόλεμη κατάσταση στην πατρίδα του και τον υποχρέωναν να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Η ομάδα μας σεβόμενη το εν λόγω ευαίσθητο ζήτημα, αποδέχθηκε την επιθυμία του και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σε ευχαριστούμε, Μαξίμ».