Ατζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»

Χρήστος Μανδάς

i

/©Photo by Giampiero Sposito/Getty Images

Ατζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:25 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 19.05.2024

Ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο μιλώντας σε ιταλικό Μέσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας στοχεύει στο να γίνει ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο και παράλληλα προειδοποίησε τη Λάτσιο να σπεύσει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Gianluca Di marzio logo»! Ο μάνατζερ του 22χρονου Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα με τη Λάτσιο κι έχει πάρει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, λόγω και του τραυματισμού του Προβεντέλ αναφέρθηκε τόσο στην πιθανότητα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «αετούς της Ρώμης», αλλά και για το μέλλον του.

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή.

Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο Ταβάνο για τον Μανδά.

Όσο για την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου πορτιέρε: «Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή».

Για τα χαρακτηριστικά του Μανδά ο Ταβάνο ανέφερε: «Ο Μανδάς είναι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους. Νομίζω ότι η προδιάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι επίσης καλός με τα πόδια του και συμμετέχει στο παιχνίδι από την πλάτη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά.

Είναι τόσο συγκεντρωμένος που θα μπορούσε ακόμη και να το αποδεχτεί. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον σύλλογο, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του».