Στην Ελλάδα δεν πήρε ομάδα, αλλά μπαίνει στο ποδόσφαιρο της Σλοβενίας ο Ατζούν

Ατζούν

Στην Ελλάδα δεν πήρε ομάδα, αλλά μπαίνει στο ποδόσφαιρο της Σλοβενίας ο Ατζούν

Γιώργος Σακελλαρίου 19:01 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 16.05.2024

Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτσαλί παραχώρησε συνέντευξη σε σλοβενικό σάιτ και αναφέρεται ότι είναι έτοιμος ν’ αγοράσει ομάδα.

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί μετά την Αγγλία, όπου κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Χαλ, ήθελε να μπει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Ατρόμητο, έφτασε μία ανάσα από το να πάρει τον Βόλο, αλλά τελικά δεν προχώρησε τίποτα. Τώρα απλώνει τα δίχτυα του στη Σλοβενία.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportklub, η οποία θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι είναι σε επαφές για να πάρει σύλλογο από τη Σλοβενία.

Στο ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας αναφέρεται: «Το όνομά του κυκλοφορεί σαν καταιγίδα στην ποδοσφαιρική περιοχή της Σλοβενίας. Στο σλοβενικό κοινό θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο Τούρκος επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός επενδυτής Ατζούν Ιλιτσαλί. Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης θα είναι καλεσμένος στην ποδοσφαιρική μας εκπομπής Pod prečko.

Τη στιγμή που ο σύλλογος Τσέλιε γιορτάζει το δεύτερο αστέρι του πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο ανταγωνισμός σκέφτεται πώς να ξεπεράσει την ομάδα που έχει ρωσο-ουκρανικά κεφάλαια.

Η ποδοσφαιρική Σλοβενία ανοίγει χώρο σε ξένους επενδυτές και μετά τη συνάντηση του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, το όνομα του Ατζούν είναι στο προσκήνιο.

Δεδομένου ότι έχει ήδη επιβεβαιώσει δημόσια σε τουρκικά ΜΜΕ ότι ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο σλοβενικό ποδόσφαιρο, ο Ατζούν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας ακόμη περισσότερο.

Αύριο θ’ ακούσετε αποσπάσματα από τη συνομιλία με τον Τούρκο επιχειρηματία, που μπαίνει στο σλοβενικό ποδόσφαιρο. Τι θα μάθετε; Ποια είναι η άποψή του για την κατάσταση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και ποιες οι επιθυμίες, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του. Θα μάθετε και σε ποιο σύλλογο θα επενδύσει τις γνώσεις και το πάθος του για το ποδόσφαιρο και θα τον ενισχύσει οικονομικά. Θα σας προκαλέσει έκπληξη...

Σε άλλα δημοσιεύματα στη Σλοβενία, τονίζεται ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας στην αρχή ενδιαφέρθηκε για την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν ήταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα νέο σοβαρό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ. Έγινε επίσης έντονα λόγος ότι θ’ αγοράσει τη Μούρα.

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»
CONFERENCE LEAGUE

13:07 - 21.04.2024

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη Φενέρμπαχτσε αλλά και για τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της ρεβάνς μεταξύ της τουρκικής ομάδας και των Πειραιωτών στο «Σαρατσόγλου».

Η περιουσία του Ατζούν, τα ακριβή στοιχεία της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί στο κοινό, υπολογίζεται ότι κυμαίνεται από 100 έως και 200 εκατομμύρια δολάρια. Ξεκίνησε την καριέρα του από το τίποτα, ως αθλητικός δημοσιογράφος, σιγά-σιγά μεγάλωσε και σήμερα είναι ένας από τους μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία.