Ο Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος και όταν άκουσε Τερίμ μου είπε "αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;"»

Ατζούν Ιλίτζαλι & Γιάννης Αλαφούζος

Ο Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος και όταν άκουσε Τερίμ μου είπε "αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;"»

Κώστας Τόπας 14:26 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 01.04.2024

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε τον ρόλο που είχε στην συμφωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό και τη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της Χαλ και Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, τον Φατίχ Τερίμ και τη σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;" "Είπα, "Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Λεωφόρος «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Το τριφύλλι, που τις τελευταίες δύο σεζόν διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, πληρώνει τις κακές του επιδόσεις μέσα στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ και πλέον ο στόχος του πρωταθλήματος δυσκολεύει πάρα πολύ για τους πράσινους.

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα... ρέστα του απέναντι στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.