Η πρόεδρος της  Χάρτμπεργκ μοίρασε λεφτά στους οπαδούς της ομάδας για μπύρες μετά τη νίκη

Η πρόεδρος της Χάρτμπεργκ μοίρασε λεφτά στους οπαδούς της ομάδας για μπύρες μετά τη νίκη

Sportal newsroom 17:22 - 03.09.2023

Η πρόεδρος της αυστριακής Χάρτμπεργκ μετά τη νίκης της ομάδας της, πήγε στην κερκίδα των οπαδών και μοίρασε λεφτά για να πάρουν μπύρες.

Έτοιμη να γίνει πρόεδρος της χρονιάς είναι η ιδιοκτήτρια της αυστριακής Χάρτμπεργκ

Η αυστριακή ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βόλφσμπεργκερ με στόχο να πάρει νίκη μετά από δύο αγωνιστικές και δύο βαριές ήττες. Αρχικά από τη Σάλτσμπουργκ με 1-5 και την Κλάγκενφουρτ με 0-3. Κάτι τέτοιο σε άλλη περίπτωση θα είχε απωθήσει τους οπαδούς της ομάδας να τον αγώνα του συλλόγου τους. 

Παρόλα αυτά οι φίλοι της Χάρτμπεργκ πήγαν κανονικά να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Και τελικά επιβραβεύτηκαν, αφού η Χάρτμπεργκ επικράτησε με 3-0 και πήρε τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. 

Μετά το τέλος του ματς η πρόεδρος της ομάδας, Μπριγκίτ Άνερλ κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που ήταν οι οπαδοί της Χάρτμπεργκ. Θέλοντας να επιβραβεύσει το ταξίδι των φίλων της ομάδας, μοίρασε 300 ευρώ σε μετρητά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη αγοράζοντας μπύρες. 

Η κίνηση αυτή καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό και έγινε αμέσως viral, με αποτέλεσμα να δεχθεί την αποθέωση από τους ποδοσφαιρόφιλους. 

«Νομίζω είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Οι οπαδοί μας αντιμετώπισαν αφόρητη ζέστη σήμερα. Οι εξέδρες ήταν εκτεθειμένες στον ήλιο σε ολόκληρο το ματς. Οδήγησαν μέχρι εδώ. Έρχονται εδώ σε μας και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους τα Σαββατοκύριακα. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πληρώσεις ένα ποτό», ήταν τα λόγια της μετά το παιχνίδι.