Τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου που έβαλε τέλος στο σερί της Γκλάντμπαχ
i

© Photo by Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images

Τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου που έβαλε τέλος στο σερί της Γκλάντμπαχ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:27 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 02.09.2023

Έπειτα από μία διετία και κάτι, η Μπάγερν Μονάχου κατόρθωσε να επικρατήσει της Γκλάντμπαχ, πετυχαίνοντας μυθική ανατροπή στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Περίπου 800 ημέρες (847 για την ακρίβεια) χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου η Μπάγερν Μονάχου να πανηγυρίσει νίκη εναντίον της Γκλάντμπαχ, όμως η ομάδα του Τούχελ το έκανε πράξη με φοβερή ανατροπή. Χάρη σε γκολ του Τιλ λίγο πριν τη λήξη, οι «Βαυαροί» πήραν το τρίποντο στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.  

H γηπεδούχος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 26ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με την προσπάθεια του Φριέντριχ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα το τέρμα ήρθε, χάρη στον Κο Ικατούρα. Ο Ιάπωνας υποδέχθηκε μία σέντρα στο σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα του. Στο 39' η ομάδα του Τούχελ είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-1, όμως το σουτ του Σανέ κατέληξε στο δοκάρι. 

Ο Γερμανός, τελικά, δικαιώθηκε στο δεύτερο μέρος, όταν πρόσφερε την ασίστ στον Κίμιχ, με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ. Η ανατροπή ήρθε στο 87ο λεπτό, με τον Τιλ, που πέρασε ως αλλαγή, να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ