Τρόμος για την οικογένεια του Ουπαμεκανό: Ληστές διέρρηξαν το σπίτι τους και τους απείλησαν με όπλο

Νταγιότ Ουπαμεκανό

i

PrtScr

Τρόμος για την οικογένεια του Ουπαμεκανό: Ληστές διέρρηξαν το σπίτι τους και τους απείλησαν με όπλο

Κώστας Τόπας 12:33 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 02.09.2023

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η οικογένεια του κεντρικού αμυντικού, Νταγιό Ουπαμεκανό, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γαλλία και απείλησαν τη μητέρα και τον αδερφό του.

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις σπιτιών ποδοσφαιριστών στη Γαλλία. Μετά το σπίτι του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στις 21 Ιουλίου, διαρρήχθηκε και το σπίτι του Νταγιό Ουπαμεκανό. Σύμφωνα με την «Le Parisien», δύο άνδρες ηλικίας 17 και 23 ετών συνελήφθησαν αφού διέρρηξαν το σπίτι του Γάλλου διεθνή στόπερ.

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν παρών, σε αντίθεση με τη μητέρα και τον αδερφό του, που είδαν με τα μάτια τους τους διαρρήκτες. Μάλιστα, η μητέρα του έμπειρου αμυντικού σηκώθηκε από το κρεβάτι και στο σκοτάδι του διαμερίσματος, βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις διαρρήκτες οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα, φορώντας γάντια και κουκούλες. Ο ένας μάλιστα είχε στην κατοχή του κι ένα πιστόλι για να απειλεί τον αδερφό του 24χρονου Γάλλου αμυντικού. Εντέλει, Οι διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν κινητά τηλέφωνα, έναν υπολογιστή, τραπεζικές κάρτες και πολυτελή ρολόγια. Αντικείμενα τα οποία ανήκουν στον αδερφό του Νταγιό Ουπαμεκανό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για διάρρηξη σε οργανωμένη συμμορία και βία από πρόθεση. Ωστόσο, υπήρχε ένας τρίτο άτομο στο διαμέρισμα και ένα άλλο άτομο περίμενε έξω. Οι συγκεκριμένοι εξακολουθούν να αναζητούνται, ιδίως επειδή θα εμπλέκονταν σε άλλες διαρρήξεις.