Ο Παλίνια πετάει για Μόναχο

Ζοάο Παλίνια

i

prtscr

Ο Παλίνια πετάει για Μόναχο

Ορέστης Καδδάς 09:56 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 01.09.2023

Ο Ζοάο Παλίνια πήρε το «οκ» από τη Φούλαμ για να πετάξει για το Μόναχο, ωστόσο υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν πρώτα, πριν μπορέσει να περάσει ιατρικά.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή φαίνεται ότι θα ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου, με τον Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για το Μόναχο. Υπάρχει βέβαια ακόμα ένας αστερίσκος, καθώς δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες μεταξύ των δύο ομάδων προκειμένου να μπορέσει ο παίκτης να περάσει ιατρικά στην πρωταθλήτρια της Bundsesliga, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών να ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα.

Σημαντικό βήμα για τη Φούλαμ προκειμένου να δώσει το τελικό «οκ» θα είναι να βρει αντικαταστάτη για τον διεθνή Πορτογάλο, αλλά με τα περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ που αναμένεται να πάρει κάτι τέτοιο οικονομικά τουλάχιστον δεν θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, με την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία να τρέχει ήδη ο χρόνος είναι πολύτιμος και έχουμε δει συμφωνίες να χαλάνε και να πραγματοποιούνται σε ταχύτατους ρυθμούς οπότε όλα είναι πιθανά. Έντονα αυτή τη στιγμή παίζει το όνομα του Εμίλ Χόιμπιεργκ της Τότεναμ.

Ο 28χρόνος μέσος πήγε πέρυσι στην ομάδα του Λονδίνου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 20 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, εξού και το μεγάλο ποσό που θα πρέπει να πληρώσει η ομάδα του Μονάχου.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται αρκετό καιρό σε συζητήσεις με αυτήν του Μάρκο Σίλβα, αλλά φαίνεται ότι η πώληση του Ράιαν Χράφενμπερχ στη Λίβερπουλ για 45 εκατ. έδωσε την απαραίτητη ώθηση και κυρίως τα απαραίτητα χρήματα για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου. 

Την περασμένη χρονιά ο Πορτογάλος ήταν βασικό γρανάζι της άνετης παραμονής της Φούλαμ στην Premier League, έχοντας 40 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η Μπάγερν φέτος έχει ήδη φέρει τους Χάρι Κέιν, Κιμ Μιν-Τζάε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ντάνιελ Πέρετς και Κόνραντ Λάιμερ με στόχο να βάλει πίσω της την μέτρια χρονιά που έκανε πέρυσι.