Ανακοίνωσε τον Παβάρ η Ίντερ

Μπεντζαμίν Παβάρ

i

©Inter

Ανακοίνωσε τον Παβάρ η Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 23:00 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 30.08.2023

Κάτοικος Μιλάνου είναι και επίσημα ο Μπεντζαμίν Παβάρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ίντερ.

Η Ίντερ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπεντζαμίν Παβάρ από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος αμυντικός αποκτήθηκε με 32 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και αποτελεί την 13η φετινή μεταγραφή των «νερατζούρι». 

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και ο Μπεντζαμίν Παβάρ αποτελεί πλέον και επίσημη παίκτη της Ίντερ. Ο Γάλλος δεξιός αμυντικός (που μπορεί να παίξει και ως σέντερ μπακ) αποκτήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου με συνολικά 32 εκατομμύρια ευρώ. Οι «νερατζούρι» θα πληρώσουν αρχικά 30 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια θα δώσουν ακόμα δύο εκατομμύρια με τη μορφή των μπόνους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή αυτή πέρασε από χίλια κύματα αφού η Ίντερ είχε συμφωνήσει με τους «Βαυαρούς», οι οποίοι όμως στη συνέχεια έκαναν πίσω καθώς ήθελαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Παβάρ, πριν τον αφήσουν. Τελικά όμως το απόγευμα της Τρίτης (29/08) έδωσαν το πράσινο φως και έτσι ο Παβάρ ταξίδεψε κανονικά στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Ο Παβάρ βρισκόταν στη Μπάγερν από τον Ιούλιο του 2019 όταν και είχε αποκτηθεί από τη Στουτγκάρδη με 35 εκατομμύρια ευρώ. Με τους «Βαυαρούς» κατέγραψε συνολικά 163 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 12 γκολ και 12 ασίστ. Με τη Μπάγερν πανηγύρισε συνολικά 10 τρόπαια με κορυφαίο το Champions League το 2020. Στο παρελθόν φόρεσε επίσης τη φανέλα της Λιλ.