Η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση δανεισμού του Άμραμπατ από τη Γιουνάιτεντ

Σοφιάν Άμραμπατ

i

©printscreen

Η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση δανεισμού του Άμραμπατ από τη Γιουνάιτεντ

Ιάσονας Τσίλης 20:55 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 30.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια της για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ, καταθέτοντας πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με τους «βιόλα» ωστόσο να αρνούνται.

Στην πρώτη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Ραπίντ Βιέννης για τα playoff του Conference League, ο προπονητής των «βιόλα», Βιντσένζο Ιταλιάνο, άφησε εκτός αποστολής τον Σοφιάν Άμραμπατ, σε μια κίνηση, που ερμηνεύτηκε ως προμήνυμα για μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» άλλωστε, ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί θεώρησαν ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνηση του, μετά από το συγκεκριμένο συμβάν.

Η Γιουνάιτεντ, κατέθεσε πρόταση στην Φιορεντίνα, για δανεισμό του Άμραμπατ, προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ στους Ιταλούς. Η ομάδα του Τεν Χαχ μάλιστα, θα είχε και τη δυνατότητα να διακόψει το δανεισμό του Μαροκινού τον Ιανουάριο, αν δεν έμενε ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις του.

Ο ιταλικός σύλλογος αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση και ζητάει από τους Άγγλους 35 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον κορυφαίο μέσο της.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ, αδερφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τις εμφανίσεις του και αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για εκείνον, συμπεριλαμβανομένης και της Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο, είναι η ομάδα που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του.

Φιορεντίνα: «Δεν έχουμε πρόταση για Γιόβιτς, αλλά αν έχουμε, θα την εξετάσουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:29 - 24.08.2023

Φιορεντίνα: «Δεν έχουμε πρόταση για Γιόβιτς, αλλά αν έχουμε, θα την εξετάσουμε»

Θέση για τις φημολογίες γύρω από το όνομα του Λούκα Γιόβιτς πήρε η Φιορεντίνα, με τον αθλητικό διευθυντή του κλαμπ να υποστηρίζει πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Σέρβο.

Ο 27χρονος χαφ της Φιορεντίνα είχε μια γεμάτη σεζόν πέρσι με 49 συμμετοχές, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με κάποιο τίτλο, καθώς οι «βιόλα» ηττήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας από την Ίντερ, αλλά και στον τελικό του Conference League από τη Γουέστ Χαμ. Με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, έφτασε ως τα ημιτελικά όπου η ξέφρενη πορεία της, σταμάτησε από τη Γαλλία.