Εκτός αποστολής ο Άμραμπατ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης!

Σοφιάν Άμραμπατ

i

©printscreen

Εκτός αποστολής ο Άμραμπατ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης!

Ιάσονας Τσίλης 15:56 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 30.08.2023

Να μην συμπεριλάβει τον Σοφιάν Άμραμπατ στην αποστολή της Φιορεντίνα, για την αναμέτρηση με τη Ραπίντ στη Βιέννη, στα playoff του Conference League, αποφάσισε ο Βιντσένζο Ιταλιάνο.

Σε μια κίνηση που ίσως δείχνει πολλά, προχώρησε ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσένζο Ιταλιάνο

Οι «βιόλα» αντιμετωπίζουν τη Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoff του Conference League  και ο προπονητής των Ιταλών άφησε εκτός αποστολής των Σοφιάν Άμραμπατ

Όλα αυτά, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καραδοκεί και κυνηγάει την απόκτηση του Μαροκινού μέσου. Ίσως η απουσία του από την αποστολή, να συνδέεται με ενδεχόμενη μετακίνηση του στους «κόκκινους διαβόλους». 

Πάντως, προξενεί αρκετά ερωτηματικά ο αποκλεισμός του, καθώς δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Άμραμπατ, αδερφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τις εμφανίσεις του και αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για εκείνον, συμπεριλαμβανομένης και της Λίβερπουλ.  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο, είναι η ομάδα που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του.

Ο 27χρονος χαφ της Φιορεντίνα είχε μια γεμάτη σεζόν πέρσι με 49 συμμετοχές, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με κάποιο τίτλο, καθώς οι «βιόλα» ηττήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας από την Ίντερ, αλλά και στον τελικό του Conference League από τη Γουέστ Χαμ. Με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, έφτασε ως τα ημιτελικά όπου η ξέφρενη πορεία της, σταμάτησε από τη Γαλλία.