Αυτή τη φορά ο Οζντόεφ θα πάει Σκωτία

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

© Intime

Αυτή τη φορά ο Οζντόεφ θα πάει Σκωτία

Μάνος Τσαλγατίδης 08:12 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 20.10.2023

Δεν υπάρχει πλέον θέμα με τη βίζα του μέσου του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ και έτσι θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Σκωτία για το ματς με την Αμπερντίν.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 22 του Οκτώβρη να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» μερικές ημέρες μετά έχουν αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν στη Σκωτία για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Europa Conference League.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η πρώτη ήταν όταν αντιμετώπισαν τη Χαρτς στα καλοκαιρινά προκριματικά του UEFA Europa Conference League. Ο Δικέφαλος δεν είχε δυσκολευτεί επουδενί κόντρα στους Σκωτσέζους τότε, ωστόσο είχε αναγκαστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση να μην έχει στη διάθεση του τον Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Λόγω της ρωσικής καταγωγής του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, η έκδοση βίζας από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου είχε αργήσει χαρακτηριστικά και παρά τις πιέσεις του Δικεφάλου, της UEFA και της Χαρτς, τα αρμόδια τμήματα της εν λόγω χώρας, ούτε καν ενημέρωναν σε τι φάση βρισκόταν η διαδικασία. Με αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και να υπάρχουν κρατημένες θέσεις σε τρεις διαφορετικές πτήσεις. Έτσι ώστε σε περίπτωση που εκδιδόταν η βίζα ο Οζντόεφ να ταξίδευε άμεσα με προορισμό τη Σκωτία.

Εν τέλει αυτό δεν έγινε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Ρώσου χαφ για το εκτός έδρας ματς με τη Χαρτς. Ωστόσο, όσον αφορά το παιχνίδι με την Αμπερντίν στις 26/10 δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν εξασφαλίσει βίζα για τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετούς μήνες και έτσι ο Οζντόεφ θα μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή για τη Σκωτία.