Ο Αζάρ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα τον χρησιμοποιούσε ο Αντσελότι και έβαλε τα γέλια (vid)

Εντέν Αζάρ

i

Εντέν Αζάρ/PrtScr

Ο Αζάρ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα τον χρησιμοποιούσε ο Αντσελότι και έβαλε τα γέλια (vid)

Κώστας Τόπας 15:17 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 04.04.2023

Το πρόσωπο του Εντέν Αζάρ «φωτίστηκε» όταν συνειδητοποίησε ότι ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να τον ρίξει στο παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στους «μερένχες» το 2019 από την Τσέλσι για περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ, μετά βίας έχει καταφέρει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, μιας κι έχει καταγράψει μόλις 74 εμφανίσεις στο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μέχρι σήμερα.

Οι Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο Γκόες και Φεντερίκο Βαλβέρδε είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποιεί, αφήνοντας τον Εντέν Αζάρ στο περιθώριο. Ωστόσο, ο 32χρονος Βέλγος αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στη La Liga για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή, πριν από περίπου 205 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, τον Αζάρ, ο οποίος μόλις είδε τον προπονητή του να τον καλεί για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να το πιστέψει, βάζοντας τα γέλια.

Ο πρώην αστέρας της Τσέλσι υπέφερε από συχνούς τραυματισμούς, αλλά στον αγώνα με την Βαγιαδολίδ υπενθύμισε την ποιότητα που διαθέτει. Σε μόλις 28 λεπτά, ο Αζάρ δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες και μοίρασε ασίστ για το έκτο και τελευταίο γκολ της Ρεάλ.

Ο Αζάρ έμεινε επτά μήνες χωρίς να αγωνιστεί στη La Liga και το μέλλον του στην ισπανική πρωτεύουσα είναι αμφίβολο. Ωστόσο, ο Αντσελότι τόνισε ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει ακόμα ρόλο στην ομάδα του και θα του δοθεί περισσότερος χρόνος αν συνεχίσει να εντυπωσιάζει στις προπονήσεις.