Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Θα μείνω στη Ρεάλ μέχρι να με διώξει!»

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Θα μείνω στη Ρεάλ μέχρι να με διώξει!»

Sportal newsroom 17:55 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 01.04.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τα σενάρια που τον βάζουν στο στόχαστρο της Βραζιλίας και τόνισε ότι προς το παρόν μένει επικεντρωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον τελευταία καιρό έχει προκληθεί ντόρος σχετικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κάρλο Αντσελότι στη Βραζιλία, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως μένει επικεντρωμένος στη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα: Το κυνήγι των 100 τίτλων που περνάει (και) μέσα από τα δικαστήρια!
LA LIGA

10:00 - 29.03.2023

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα: Το κυνήγι των 100 τίτλων που περνάει (και) μέσα από τα δικαστήρια!

Από τη μία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα, από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να πιάσει τους «μερένχες». Αλλά πρώτα θα χρειαστεί να περάσει από τα δικαστήρια. Ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους 100 τίτλους;

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας: «Δεν τον ξέρω, αλλά αν ερχόταν, θα χαιρόμουν να του μιλήσω».

Για το αν σκέφτεται να φύγει από τη Ρεάλ: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτόν τον σύλλογο όσο είμαι εδώ. Για όλα τα άλλα, είμαι ξεκάθαρος: Θα συνεχίσω μέχρι να με... διώξει η Ρεάλ. Είμαστε καλά, εισπράττω πολλή αγάπη. Δύο μήνες μένουν, και θα πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε»

Για το αν τον συγκινεί το ενδιαφέρον της Βραζιλίας: «Αν με θέλουν, είναι κάτι πολύ όμορφο. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε τα συμβόλαια και θέλω να είμαι σωστός».