Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Photo by Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ ενόψει της νέας σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει στο μυαλό του όχι πολλές αλλαγές, αλλά λίγες και ουσιαστικές.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας» γίνονται σκέψεις για το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πει «αντίο» στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της στο «Καμπ Νου», καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 56 βαθμούς και στο -12 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. 

Επίσης, στο κύπελλο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, διότι γνώρισε την εντός έδρας ήττα στον πρώτο ημιτελικό από τους «Μπλαουγκράνα» (0-1).

Από την άλλη, η ομάδα έχει παραμείνει ζωντανή στο Champions League και θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η διοίκηση της ομάδας δεν σκέφτεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές, όμως σκοπεύει να καλύψει κάποια κενά με σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ της. 

Ο δεξιός μπακ της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, είναι ένας από τους στόχους των «μερένγκες» ενόψει καλοκαιριού, καθώς ο Ντάνι Καρβαχάλ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο μεγάλος όμως στόχος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, αφορά δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται για τους Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Κίλιαν Εμπαπέ, οι οποίοι αποτελούν διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ τους τελευταίους μήνες. Ο Γάλλος σταρ μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη «Βασίλισσα», όμως η ανανέωσή του με την Παρί, άφησε όλους τους φίλους των Μαδριλένων με μία πικρία.

Ο 19χρονος σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ, αποτελεί το «golden boy» του γερμανικού συλλόγου κι όπως είναι λογικό, οι «σειρήνες» που θα ακούγονται γύρω από το όνομά του θα είναι αρκετές.

Τέλος, σημαντικός παράγοντας σε όλες αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις θα είναι κι ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος δεν ξέρουμε αν θα είναι ο Αντσελότι, καθώς το μέλλον του Ιταλού τεχνικού είναι αβέβαιο.