«Καθάρισε» στο ρελαντί η Ρεάλ Μαδρίτης - Δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα η Αλμερία

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Photo By Soccrates Images/ Getty Images/ Ideal Images

«Καθάρισε» στο ρελαντί η Ρεάλ Μαδρίτης - Δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα η Αλμερία

Θάνος Λυμπερόπουλος • 19:12 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Με σβηστές μηχανές, εξάρα και χατ-τρικ Μπενζεμά επικράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης της Βαγιαδολίδ. Ματσάρα στο «Βίγο» με την Αλμερία να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα απ' τις εθνικές υποχρεώσεις και η Ρεάλ Μαδρίτης «πετάει» φωτιές στην επίθεσή της. Με ηγέτη τον  Μπενζεμά καθάρισαν εύκολα την Βαγιαδολίδ με 6-0. 

Το πάρτυ της «Βασίλισσας» χρειάστηκε είκοσι λεπτά για να ξεκινήσει αλλά ήταν απολαυστικό για τους φίλους της. Στο 22' ο Ροντρίγκο έδωσε το προβάδισμα. Στην συνέχεια πήρε τα ηνία ο αρχηγός της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά και μέσα σε επτά λεπτά πέτυχε ένα εξαιρετικό χατ-τρικ δίνοντας αέρα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατέβασε στροφές. Ωστόσο στο 73' ο Ασένσιο, πρόσθεσε κι αυτός την πινελιά του στο πάρτυ. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Ροντρίγκο πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα, αλλά είδε να ακυρώνεται απ' το VAR. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Λούκας στις καθυστερήσεις του αγώνα ύστερα από ασίστ του Εντέν Αζάρ.

Με την νίκη της αυτή η Ρεάλ μειώνει στους 11 βαθμούς απ' την Μπαρτσελόνα και κρατάει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας απ' την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει 51 βαθμούς.

Νωρίτερα το μεσημέρι η Θέλτα υποδέχτηκε την Αλμερία σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 2-2 με το σκορ του αγώνα να διαμορφώνεται απ' το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπάμπιτς στο 7'. Τρία λεπτά αργότερα ο Σεφέροβιτς έφερε το ματς στα ίσα για την Θέλτα. Στο 32' ο Πουίγκμαλ έφερε πάλι μπροστά την Αλμερία αλλά ο Πέρεζ στο 42' έφερε για δεύτερη φορά την αναμέτρηση στα ίσα διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.