«Πάρτι» της Μπαρτσελόνα που συνεχίζει ασταμάτητη, 4-0 την Έλτσε

Παίκτες Μπαρτσελόνα

i

Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

«Πάρτι» της Μπαρτσελόνα που συνεχίζει ασταμάτητη, 4-0 την Έλτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:54 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 01.04.2023

Η Μπαρτσελόνα ήταν... ασταμάτητο τρενο κόντρα στην Έλτσε, την οποία κατατρόπωσε με σκορ 4-0 στο ματς της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι απίθανη και με σκορ 4-0 μετέτρεψε σε προπόνηση το παιχνίδι με την Έλτσε, για την 27η αγωνιστική της La Liga. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος αποτελείωσε την αντίπαλο του με τρία δικά του γκολ.

Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά αγώνα για να έρθει το προβάδισμα από μεριάς «μπλαουγκράνα», με τον Αραούχο να σερβίρει την μπάλα στον Πολωνό και εκείνος να τη στέλνει στα δίχτυα. Το 2-0 έκανε στο β' μέρος ο Ανσού Φατί, ο οποίος μετά από μία έξοχη κούρσα σούταρε εκτός περιοχής. 

Ο Λεβαντόβσκι πήρε ξανά τη σκυτάλη και μετέτρεψε τον θρίαμβο της ομάδας του σε προσωπική υπόθεση. Σε πρώτο χρόνο έκανε ένα ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή και πλασάροντας στο 66' σκόραρε για το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος βρήκε τον Φεράν Τόρες, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Μπαρτσελόνα πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και με αυτόν τον τρόπο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της La Liga, την ώρα που η Έλτσε παραμένει η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.