Επος: Η Λιλ ετοίμασε χάμπουργκερ και μπίρες για να υποδεχθεί τον Αζάρ

Εντέν Αζάρ

Επος: Η Λιλ ετοίμασε χάμπουργκερ και μπίρες για να υποδεχθεί τον Αζάρ

Κώστας Τόπας 15:29 - 10.03.2024

Οι άνθρωποι της Λιλ ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη υποδοχή στον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, Εντέν Αζάρ, προκειμένου να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Βέλγου παλαίμαχου στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε.

Ο Εντέν Αζάρ θα συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του απόψε στον αγώνα της Λιλ με τη Ρεν (10/03, 18:05), για την 25η αγωνιστική της Ligue 1. Ο Βέλγος, που έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο από τότε που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει θερμή υποδοχή από τον σύλλογο όπου προπονήθηκε και με τον οποίο κατέκτησε ένα εγχώριο πρωτάθλημα, το 2011, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Η Λιλ, εκτός από το αφιέρωμα, «τρόλαρε» τον πρώην παίκτη της, με αφορμή την επίσκεψή του, κυκλοφορώντας ένα περιορισμένης έκδοσης χάμπουργκερ με το όνομα του Αζάρ και το νούμερο «10», που έχει πυροδοτήσει μία «τρέλα» στα κοινωνικά δίκτυα. Κι αυτό διότι, η διατροφή, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, δεν ήταν η πιο υγιεινή.

Ο Αζάρ θα φτάσει στο γήπεδο και θα τιμηθεί αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του το 2023. Παρά το γεγονός ότι πέρυσι, στην πιο κρίσιμη στιγμή του χρόνου του στη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να του δώσει λεπτά ο Αντσελότι, υπήρχαν υποψίες για πιθανή επιστροφή στη βόρεια Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ, ωστόσο ο Βέλγος επέλεξε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.