Βαλμπουενά: Το εντυπωσιακό ρεκόρ και το... κυνήγι στον Αποστολάκη (vid)
i

Ματιέ Βαλμπουενά/ ©Intime

Βαλμπουενά: Το εντυπωσιακό ρεκόρ και το... κυνήγι στον Αποστολάκη (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό έφθασε τις 140 συμμετοχές και βρίσκεται πολύ κοντά στο να πιάσει τον Στράτο Αποστολάκη.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με 6-1 επί του Παναιτωλικού είχε αρκετούς λόγους για να είναι χαρούμενος. Ο πρώτος ασφαλώς είναι η επικράτηση της ομάδας του και οι τρεις βαθμοί, που μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνη της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. 

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το τελικό σκορ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο 90ο λεπτό και το πανηγύρισε έξαλλα. Είναι το τρίτο γκολ του 38χρονου «μαέστρου» στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, ο Βαλμπουενά έχει μοιράσει και δύο ασίστ. 

Στο ματς της Δευτέρας (13/2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Βαλμπουενά έφθασε τις 140 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 38χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός πλέον βρίσκεται στο... κυνήγι του Στράτου Αποστολάκη, ο οποίος κατέγραψε 143 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

«Πραγματικά είμαστε ευτυχισμένοι. Είναι σημαντικό για την ομάδα, έχει περάσει καιρός από την τελευταία ευρεία μας νίκη.. Είναι καλό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθηση των παικτών. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, χαρά που μοιράστηκα τη χαρά με την οικογένειά μου. Να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες για τον στόχο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη λήξη του ματς ο Βαλμπουενά.