Η βαθμολογία των playouts και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Η σπουδαία νίκη του ΠΑΣ στη Νίκαια

i

©Intime

Η βαθμολογία των playouts και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:23 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 29.04.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό, έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη κατηγορία, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στη τελευταία θέση της κατάταξης. Μπλέξιμο για την ομάδα της Νίκαιας.

Η πέμπτη αγωνιστική των playouts είχε ως μεγάλο κερδισμένο τον ΠΑΣ Γιάννινα και ως μεγάλο χαμένο τον Λεβαδειακό.  

Η ομάδα της Βοιωτίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα βήμα για τη παραμονή στη κατηγορία, καθώς ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί κι από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, έχασαν εντός κι από τον Ιωνικό, αλλά έχουν απόσταση έξι βαθμών από τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, πάντως, έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε επίσης τεράστιο «διπλό». Λύγισε 1-0 στην Νίκαια τον Ιωνικό και μαθηματικά παρέμεινε στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός, ο οποίος κάνει κάκιστη σεζόν, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όρθια στην Τρίπολη η Λαμία και «τελικός» παραμονής με τον Λεβαδειακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:14 - 29.04.2023

Όρθια στην Τρίπολη η Λαμία και «τελικός» παραμονής με τον Λεβαδειακό

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε τον βαθμό με το 0-0 εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τώρα έχει μάχη για τη σωτηρία, αφού έρχεται στην έδρα της ο Λεβαδειακός.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και εξασφάλισε την παραμονή του, όπως αντίστοιχα και η ομάδα του Περιστερίου εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Αστέρα Τρίπολης ήρθε ισόπαλος εντός έδρας κόντρα στη Λαμία με 0-0, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 

Την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει η μάχη Λαμία-Λεβαδειακός. Η ομάδα της Φθιώτιδας με νίκη σώνει την κατηγορία αν δεν νικήσει και ο Ιωνικός εκτός τον ΟΦΗ. Ο Λεβαδειακός μπορεί να ελπίζει μόνο με τρίποντο, ώστε να μεταφέρει το θρίλερ για την τελευταία αγωνιστική.