Ματσάρα στο Περιστέρι με νικητή τον ΟΦΗ, 3-2 τον Ατρόμητο

Ματσάρα στο Περιστέρι με νικητή τον ΟΦΗ, 3-2 τον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:10 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 30.04.2023

Το καλύτερο παιχνίδι των playouts πρόσφεραν οι «αδιάφοροι» Ατρόμητος και ΟΦΗ, με τον σύλλογο της Κρήτης να φεύγει παίρνοντας το «διπλό» στο Περιστέρι (2-3).

Ατρόμητος και ΟΦΗ, δύο ομάδες με εξασφαλισμένη την παρουσία τους στην επόμενη σεζόν της Stoiximan Super League, πρόσφεραν ένα πανέμορφο παιχνίδι στο Περιστέρι με φόντο την 5η αγωνιστική των playouts, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα της Κρήτης (2-3).

Mόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, στην οποία ο Ντιουσέ χρίστηκε σκόρερ μετά από ένα εξαιρετικό σουτ. Το 1-1 ήρθε άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπάιγ, αφού νωρίτερα ο Διαμαντής βρήκε την μπάλα με το χέρι. 

Στο 26ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε ξανά το προβάδισμα, αφού μετά από ασυνεννοησία αμυντικών και Γιαννιώτη ο δεύτερος πάσαρε στον Μεγιάδο. Πάλι ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να φέρει το «X» με το γύρισμα του Κεσχρίντα να καταλήγει σε αυτογκόλ από τον Βούρο, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει. Τη νίκη τελικά έφερε ο Ντίκο στο 65', όταν με «καρφωτή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έλληνα γκολκίπερ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Η βαθμολογική άνεση των δύο ομάδων τους έδωσε τη δυνατότητα να παίξουν άνετα. Κάπως έτσι η μπάλα κυκλοφορούσε πάνω-κάτω και τα γκολ ήταν αναπόφευκτο να έρθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως μέσα σε 16 λεπτά αγώνα είχαν μπει ήδη δύο τέρματα.

MVP: Ο Μεγιάδο! Ο Αργεντινός έβαλε γκολ, συμμετείχε στο τρίτο της ομάδας του και ήταν αρκετά ενεργός στον αγωνιστικό χώρο. Σε κοντινή απόσταση και ο Ντίκο για τους Κρητικούς, ο οποίος ήταν αυτός που έφερε τελικά τη νίκη.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό (6/5, 20:00)