Χωρίς Πασχαλάκη με Βόλο ο Ολυμπιακός - Πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκολκίπερ

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Χωρίς Πασχαλάκη με Βόλο ο Ολυμπιακός - Πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκολκίπερ

Διονύσης Βερβελές 21:35 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 29.04.2023

Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, 24 παίκτες στην αποστολή πήρε ο Ανιγκό. Πώς έχει η κατάσταση με τις ενοχλήσεις στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, άγνωστο αν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Βόλο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ομάδα της Μαγνησίας στο Καραϊσκάκη (30/4, 20:00), στο τελευταίο τους ματς με κόσμο στο Καραϊσκάκη για φέτος, καθώς σε αυτό με τον Παναθηναϊκό θα είναι τιμωρημένοι.

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πασχαλάκης και τη θέση του στην τριάδα των πορτιέρο πήρε ο νεαρός Νίκας.

Ο Ανιγκό μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 24 παίκτες που θα είναι στη διάθεσή του για το ματς με τον Βόλο που είναι οι: Κρίστινσον, Νίκας, Τζολάκης, Ραμόν, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Σισέ, Ντόη, Ρέτσος, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης, Σαμασέκου, Κασάμι, Μποτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, περιμένει μια καλή εικόνα και επιστροφή στις νίκες, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ που έφεραν τους «ερυθρόλευκους» κι εκτός των στόχων τους. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πρωταθλήματος έχει αρχίσει, ωστόσο η ομάδα θέλει να δει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Όσον αφορά στον αποκλεισμό του Πασχαλάκη από την αποστολή, έχει να κάνει με ενοχλήσεις που έχει ο Έλληνας πορτιέρο από το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πασχαλάκης παραπονιέται για πόνους στο γόνατο και μένει πλέον να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, κάτι που σημαίνει ότι εκτός του ματς με τον Βόλο, ίσως λείψει και από τη συνέχεια που θέλει τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στη σειρά ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.